Свекруха не злюбила невістку з першого дня знайомства, а проблема була у зовнішності невістки, не та у неї була зовнішність.

Відносини між Регіною та Юлею Сергіївною одразу зайшли не в те русло. Свекруха не полюбила її з першого дня. У неї не та зовнішність: вона вся у татуюваннях, у пірсингах. У неї коротке волосся під хлопця. Із Владом вони познайомилися п’ять років тому. Через два місяці побралися і почали жити у квартирі Регіни. Цю однокімнатну квартиру Влад повністю відремонтував. Три місяці вони жили в орендованій квартирі, поки ремонт не закінчився. Юля Сергіївна так і не побачила квартири після ремонту. -Я так не хотіла, щоб вони побралися, — розповідала подрузі Юля Сергіївна, — Вона ж зовсім не підходить моєму синові. Що це за вигляд у неї? Як побачу – хочеться nлакати.

Вона постійно говорила, що її син дуже вродливий. Що всі дівча бігають за ним. А що він зробив? Серед усіх красунь вибрав цю. Плюс, Регіна не хоче дітей. А син частково згоден із нею. Влад, звичайно, хотів мати спадкоємців, але якщо дружина не хоче, то й він не хоче. Вона промила йому мізки – так вважає Юля Сергіївна. -А ти уявляєш масштаби ремонту, який зробив мій син у її квартирі? -Ні, а що? — Запитала подруга Юлі Сергіївни. -За словами Влада, там просто потрібно було шпалери приклеїти, і підлогу поміняти. Але, звісно, це було не так. Це не може тривати три місяці. Мені здається, він там багато чого змінив, — сказала Юла Сергіївна. Насправді все так і було.

Advertisements

Влад змінив там багато. Зробив новий ремонт. Всі меблі оновив. Квартира відповідає всім сучасним стандартам. -Дурник мій син. Навіщо так витрачатися на чужу квартиру, — казала мама. А Регіна одразу сказала чоловікові, що не хоче бачити його маму у своєму домі. Вона ж відверто всім каже, що не любить невістку. Ось вона й не хоче бачити у своєму будинку таку людину. Влад у цьому питанні також підтримує дружину. А з мамою він бачиться поза квартирою дружини. Або просто в місті, або ж у маминій квартирі.

Advertisements