Ольга Захарівна попри закиди тещі та дружина Стаса дала йому rрошей за виконану роботу. Але вона не знала про одну важливу деталь.

Який раз переконуюсь, що зі знайомими не можна мати справ, — розповідає Ольга Захарівна. Ольга Захарівна почала ремонт ванної. Плитку покласти покликала Стаса, зятя сусідки Вікторії Семенівни. У чоловіка немає роботи, а у нього троє дітей. Тільки на Вікіну nенсію і живуть. Стас плитку виклав якісно, і жінка оплатила його працю. А наступного дня заходить до неї Вікторія, вся в сльо зах, і каже: «Оленько, ти чому Стасу гроші в руки віддала? Він одразу до друзів побіг. Повернеться без гроша в кишені. А нам дітям їжі купити нема на що. Треба було мені чи Інні віддавати» Стас – майстер на всі руки. Але ледар і транжира.

За копійки працювати не хоче, а великої зарплати йому не дають. Якщо йому десь і вдається підзаробити, все витрачає з друзями. А дружина та діти існують на nенсію свекрухи і той чи інший підробіток, що знайде дружина. Вікторія Семенівна каже: «Нам, з донькою та дітьми рік би ще терпіти. Там маленький до дитсадка піде, а Інна на роботу вийде. Та й я з дітьми допоможу… Через дефіцит грошей Інна зі Стасом регулярно сва ряться, але дочка від нього йти не хоче. «З трьома дітьми я нікому не потрібна» каже.

Advertisements

А ще Ольга Захарівна домовилася зі Стасом, коли давала гроші за ванну, що прийде покласти плитку і в сан вузол. І сусідці це відомо. — Оленько, дуже тебе прошу, не давай Стасові грошей. Віддай Інні. Ну чи мені. Ми хоч м’яса та фруктів дітлахам купимо. — Це що ж виходить, я зі Стасом обговорила всі справи, він все зробив у термін і якісно, прийшов за грошима, а я йому: «Гроші отримаєш у дружини.» То що? – обу рюється Ольга Захарівна. – Аб сурд! Я Вікторії так і відповіла: «Мені плитку Стас кладе, а не ти і не твоя дочка. Тож і гонорар я виплачу йому. А там самі вирішуйте».

Advertisements