Чоловік кинув мене з двома дітьми на руках, я це йому можу пробачити, але то як він це зробив, я не забуду ніколи.

Після закінчення школи я поїхала вчитися до Великобританії за обміном. Повертатися назад в рідне місто не хотілося. Влаштувалася на роботу, зробила собі робочу візу. Жити в центрі Лондона було моєю дитячою мрією. За весь час проживання Я обзавелася багатьма знайомими британцями. Так вийшло, що я заваrітніла від свого хлопця. Він відразу ж зробив мені пропозицію, але розписатися ми так і не встигли. Я народила йому дочку. На батьківщині у мене залишилася мама і бабуся, тому я часто до них їздила. Коли завагітніла другою дитиною, то вирішила, що хочу поїхати до мами. Мені потрібна була допомога з дітьми. Чоловік працював на няню у нас не вистачало rрошей.

Коли я вже наро дила другу дитину і хотіла повернутися додому до чоловіка, то отримала від нього повідомлення. «Прости мене, але я більше не хочу жити з тобою. Будь ласка, не повертайся». Я була здивована, отримавши цю смс-ку. Не думала, що він так може зі мною вчинити. Ми два роки жили в душа в душу. Я намагалася для нього бути ідеальною дружиною, а він так бридkо зі мною вирішив вчинити. Кілька разів дзвонила йому, але він не відповідав. Я не знала, що мені робити. Якщо поїду назад в Лондон, то мені буде ніде жити, тому що до себе він мене не впустить. Залишатися з дітьми у мами теж не хотілося. Увечері він все ж узяв трубку.

Advertisements

Виявляється, він не міг прийняти того факту, що я не полюбила його сина від першого шлюбу. Він вирішив вибрати між нашою сім’єю і сином, але я не ставила його перед цим вибором. Так, це правда, що з сином від першого шлюбу у нас виникла взаємна неnриязнь. Але я його не била, нічим не обділяла. Завжди дбала про нього, ніколи не обра жала. але грати в фальաиву любов я не збиралася. З чоловіком я більше не розмовляла. Вирішила залишитися у мами. Я зможу підняти своїх дівчаток і сама, без чиєїсь допомоги. А він ще пошкодує, що кинув нас.

Advertisements