Тамара любила свою невістку, але лише один випадок змінив все в їхньому житті, ніхто такого не очікував

Тамара розповідала про свою невістку лише у доброму світлі. Ось Лера у них така розумниця та красуня, працює в офісі, будинок добре тримає. Тільки після весілля ситуація змінилася. Лера змінилася до невпізнання. Взяти бодай день народження Лери. Тамара хотіла якнайкраще: приїхати в гості до сина, привітати свою невістку. Тільки Лера влаштувала істерику і заявила, що жодного свята не буде, нічого відзначати не збирається. Тамара сказала, що не потрібно влаштовувати великого застілля, можна просто посидіти сім’єю і чай з тортиком випити. Тамара сама поїхала до магазину, куnила торт для невістки.

Приїжджає до них додому, а Лера вийшла у під’їзд, забрала торт та пішла у квартиру. Отак от і відсвяткували день народження. За півроку дізналися, що Лера вагітна. Вона сама звільнилася, це всім стало новиною. Причину звільнення Лера не сказала нікому. І дуже дарма. Адже вона могла б незабаром вийти у деkрет, їй би за це платили. Але вона вирішила відмовитись від зайвих rрошей і пішла сама. І знову день народження Лери. Тамара вирішила м’яко натякнути, що нічого їй робити не треба, вона сама прийде і забереться у квартирі, а ще вечерю смачну на сім’ю приготує.

Advertisements

Тільки Лера знову почала обурюватися, що не хоче, щоб чужі люди вдома забиралися і на її кухні господарювали. Тепер Тамара вже боїться, що коли наро диться внук, вона знову не зможе потрапити до квартири синові. Тож вона вже два дні не була в нього в гостях. Коли онук все ж таки наро дився, Лера не здогадалася зібрати всіх гостей у себе. Тамара за місяць запросила родичів, які так хотіли привітати сім’ю з поповненням, до себе додому. Син із Лерою теж прийшли. Весело посиділи, Лера навіть усміхалася. З того моменту Тамара вирішила, що збиратиме гостей у себе вдома. Їй не важко, а бачити сина із онуком хочеться частіше.

Advertisements