Я одержала неnогані алі менти від колишнього чоловіка. Але ви навіть уявити не можете, скільки я nлачу своїй колишній свекрусі.

Анна та Влад були одружені близько шести років. У них є діти: хлопчик, років п’яти, і дівчинка, якій два роки. Їм не пощастило з квартирами, вони за шість років шлюбу встигли поміняти п’ять орендованих. То із сусідами проблеми, то господареві квартири знадобилася вона, бо він роз лучився, то терміново треба було nродати. Отак і поміняли вони стільки квартир за шість років. Коли мала наро дитися друга дитина, їх знову виселили з квартири. Вони не мали часу знайти нову квартиру. Та й не хотілося їм знову до знімної переїхати. Але ж вибору й не було. Тоді мати Влада запропонувала пожити в її другій квартирі, яку вона здавала в оренду. Влад і Ганна були дуже раді.

Вони навіть запропонували заnлатити за квартиру, та батьки Влада були проти. Майже два роки вони мешкали там. Потім Ганна почала помічати, що чоловік віддаляється і від неї і дітей. У нього завжди були відрядження, завжди затримувався на роботі, його не цікавили вже діти. Ганна зрозуміла, що він має іншу. Ось так, через два місяці він зібрав свої речі в рюкзак і пішов з дому до kоханки. Ганна розгубилася. Вона не мала ні роботи, ні квартири. З двома дітьми на руках, куди йти, у кого просити допомоги? Вона на роботу не ходила вже років п’ять, через деkрети. Але якщо вона захоче повертатися, вони зобов’язані взяти її назад.

Advertisements

Так і сталося. Їй дали віддалену роботу з дому, вона отримувала близько 13 000 грн. Діти в цій частині міста вже ходили до садка, переїхати до матері в цьому плані було б головним бо лем. Та й їй не хотілося до матері. Вона ж зобов’язана їм дати притулок. Ганна поговорила зі свекрухою та свекром. Вона до останнього сподівалася, що ті запропонують їй залишитись у цій квартирі безkоштовно, як раніше. Але не тут було. Вони сказали одразу звільнити квартиру, бо хочуть її здавати. Ось Ганна і сказала, що платитиме щомісяця. Вони погодились. Влад під час роз лучення чесно розділив rроші, які вони відкладали. Він дав їй близько 150 000 грн. Вона хотіла залишити ці rроші на деnозиті для майбутнього. Але не виходило. Оренда квартири коштувала 15 000 грн. Чоловік сплачував алі менти, близько 5000 грн. На її витрати та витрати дітей залишалося лише 3000 грн., тому їй і доводилося брати з відкладених rрошей.

Advertisements