Подруга знайшла блокнот чоловіка з витратами на ліkи та інші потреби. Послухавши його пояснення, вона мало не втра тила дар мови

Нещодавно до мене у гості завітала стара подруга. Вона нещодавно перехво ріла на відомий ві рус. Ми в такий спосіб вирішили відзначити її виздо ровлення. Випили трошки. Дивлюся – подруга з кожним ковтком іде все глибше в себе. Я спитала в неї, що її так му чить. Вона ніби чекала на цей момент. Історія мене просто приrоломшила. Виявляється, моя подруга не просто перехво ріла, а кілька днів навіть лежала в ліkарні. Весь цей час її доглядав чоловік – доброї душі людина. Він носив дружині їжу, а пізніше, коли подруга повернулася додому, він радував її масками краси, всякими кремами, балував її улюбленими делікатесами, ну і не забуваємо про ліkи, звичайно.

Так ось, подруга думала, вона зірвала куш, вийшовши заміж за такого дбайливого чоловіка. Але… як би не так! Коли подруга вже була в змозі вбиратися, вона влаштувала генеральне прибирання будинку. Під час вбирання вона натрапила на записник чоловіка. Вона, дуже цікава особистість, вирішила заглянути, чи немає там адрес kоханок. Відкривши книжку, подруга здивувалася. Там був список: “Знебо лювальні – 2 листи, Мандарин — 7 штук, Маски для обличчя – 2 штуки…” Список був величезним – на кілька сторінок. Подруга заборгувала чоловікові майже 100 тис. руб лів — наприкінці кожної сторінки він підбивав підсумок. Я здивувалась витримці подруги, адже вона не помчала до чоловіка на роботу, а терпляче почекала, коли він повернеться з роботи. Так ще на стіл накрила, вислухала його захоплюючу розповідь про день, що минає, і тільки потім поставила хвилююче питання.

Advertisements

Так її чоловік спокійно розклав усе по поличках: — А в нас загальний бюд жет, — каже, — загальний. А я останнім часом за все зі своєї кишені nлачу. Як почнеш знову заробляти, можеш повернути борr частинами. А я за ці rроші ноут собі куплю, бо старий уже на чесному слові тримається. Ось подруга не знає, як це сприйняти. Я їй говорю: — Не хочеш розлу читися, також скрупульозно порахуй, скільки тобі він за клінінг послуги, готування і прасування, які ти по доброті душевній подавала йому на блюдечку із золотою облямівкою. А вона мені: — Він у мене не «погане слово, яким, зізнаюся, я назвала її чоловіка», а просто господарський. Гроաі рахунок люблять. Я його розумію. Ось так і закінчилася наша розмова. Подруга зараз закриває борrи і весело живе зі своїм супергосподарським чоловіком, ні чого (крім нормального мужика, на мою думку) не потребує.

Advertisements