Андрій прийшов у гості до своєї дівчини, але зрештою закохався у її матір.

Катя була найкрасивішою дівчиною на курсі, вона була тією самою, навколо якої ходили решта, намагалися потоваришувати, притиралися, намагалися догодити. Хлопці не відводили від неї поглядів, навіть викладачі любили Катю не за розум, а за харизму. Такі дівчата завжди мають успіх. Не менш привабливою жінкою була і мама Каті-Наташа. Тільки Катя дуже відрізнялася від мами за характером. Батько ոомер давно, а Наталя більше не шукала собі чоловіка. Увагу дівчини привернув хлопець Андрій із сусіднього під’їзду. Він переїхав нещодавно, а тому не був ще ні з ким знайомий у районі. З Катею він і потоваришував насамперед. Катя була божевільна від того, як хлопець тренується на турніках. Разом вони провели все літо, а потім Андрія забрали до apмії. Дівчина пообіцяла, що чекатиме. Андрій не міг до кінця в це повірити, але дуже сподівався. Так і минули довгі місяці його cлужби. Нарешті Андрій повернувся. І тоді для молодих все було так очевидно-знайомство з батьками та весілля.

-Мамо, Андрій прийде сьогодні о п’ятій вечора, потрібно терміново приготуватися. -До п’яти час є, зараз пиріг смачний приготуємо. -Мам, а може ти його і зробиш, а мені треба нафарбуватись, сьогодні дуже важливий день. -Добре … йди фарбуватися. Увечері прийшов Андрій. Він був у костюмі, з квітами та шампанським. Хлопець одразу помітив, як чисто та затишно було вдома, та яка у Каті чудова мама. Вона така приваблива, отже, і Катя через 20 років буде такою ж красунею. Всі частування були дуже смачними, Наташа чудово готувала. Тільки Катя зовсім не любила кухню, вона не розуміла, як можна витратити на приготування страви три години, щоб потім з’їсти за пару хвилин. -Наталю Петрівно, я дуже ціную і люблю вашу дочку… тому, ми подумали і вирішили… я загалом, я хотів би одружитися з Катьою, хочу почути вашу згоду. -Я була готова до цього, звичайно, я не проти. Тільки не поспішайте, ви молоді, у вас навчання попереду. Одружитися завжди встигнете. -Ну Мама … в чому пpoблема? Ми ж хочемо зараз, що ти проти?

Advertisements

— Катя підняла icтерику і побігла плакати у ванній. -Але ж ви нічого проти не маєте і нічого різкого не говорили, — здивувався Андрій. -Так, і таке буває. Ну нічого, зараз поплаче, потім заспокоїться. Вона так часто. З того дня про весілля поки що не говорили, але Андрій приходив у гості практично щодня. Тільки не через Катю… він сам не міг собі повірити, але йому дуже подобалася Наташа-матір Каті. Вона була такою ніжною і легкою, а ще мудрою, і саме такою, якою Андрій хотів би бачити свою наречену. Він зрозумів, що те, що він відчуває до Каті — звичайна закоханість, а ось почуття до її матері набагато сильніше. Андрій перестав приходити до них у гості. Після розмови з Наталкою вони разом прийняли таке рішення. Катя так і не зрозуміла, в чому річ, чому її хлопець зник. А через пару місяців вона вже гуляла з новим хлопцем, за нього ж і вийшла заміж, а потім вони поїхали закордон. У цей момент у житті Наталки знову з’явився Андрій. Їхні почуття одне до одного так і не згасли, вони тихо розписалися в РАГСі, і стали жити разом.

Advertisements