Моя наречена не сподобалася мамі з першого ж погляду. Виявилося, за нелюбов’ю мами ховалася багаторічна історія

Я тоді привів додому Валю, хотів познайомити її зі своїми батьками. Але саме такої реакції від мами я точно не очікував. Мамі якось відразу не сподобалася моя дівчина. Після відходу Валі, мама відразу сказала все, що про неї думала: — Вона нам не рівня! Ти хоч розумієш звідки вона? Навіщо нам ця сільська жеб рачка. Когось мені вона ще нагадує. Але це не важливо вже! Я тоді намагався пояснити мамі, що це мені жити з Валею, а не їй. Але вона нічого не хотіла чути. Вона чекала поки прийде батько, думала, що він підтримає її. І тато тоді прийшов, і на подив мами, сказав: — Якщо любиш її-одружуйся, синку! Любов-це запорука щасливих відносин. Мама тоді трохи з розу му не зійшла, чому це чоловік не підтримав її.

На що тато їй сказав: — Ти, що забула звідки ти? Не лізь, жінка. На наступний день ми пішли знайомитися з батьками Валі. Тато підтримав мене тоді, він пішов купувати зі мною подарунки для батьків Валі. Прийшовши в гості до її батьків. Весь вечір Валін тато дуже пильно дивився на мене. — Пап, ти чого так на Дімку дивишся? — Валя запитала у батька. Вона теж це помітила. Він мене тоді прямо запитав: — Ти мені когось нагадуєш. Як звуть твою маму? — Тетяна Володимирівна. — А бабусю Зоя Геннадіївна? Я був в աоці, батько Валі тоді мені все розповів, виявилося, що в дитинстві він був закоханий в мою маму, а в 7 класі вони роз’їхалися.

Advertisements

Їхні сім’ї поїхали на заробітки. Більше вони не бачилися. Я приїхав додому, розповів всю історію мамі. Вона розnлакалася і подзвонила Валі, я тоді не розумів навіщо. Мама вирішила виба читися перед Валею, за те, що не прийняла її спочатку. Тепер вона розуміла, кого Валя їй весь цей час нагадувала. Нещодавно у нас було весілля. Ні, мама ще раніше побачилася з другом дитинства, ми влаштували вечерю і покликали батьків моєї нареченої. І так тепер ми спілкуємося сім’ями.

Advertisements