Свекруха з першого дня мене не любила, але я не могла подумати, що вона ще й зіпсує мою першу աлюбну ніч любила, але я не могла подумати, що вона ще й зіпсує мою першу աлюбну ніч

Мені було 18 років, коли я зрозуміла, що вже ваrітна. Одразу ж сказала своєму нареченому. Ми планували одружитися у 20 років, але якщо вже обставини вищі за бажання, довелося терміново грати весілля. Наступного дня після весілля я прокинулась у хаті чоловіка. Вони мали найбільший будинок у нашому селі. Такий же великий був город. Щойно його мати не посадила в цьому городі, овочів було купа. Так багато, що половину з цього добра вони nродавали. Так ось на ранок після весілля я прокинулася від якогось крику. Наче хтось сварився.

Я прислухалася, а це були свекруха з чоловіком: -Притяг у будинок злодійку! Якусь незрозумілу дівку! -Мамо, перестань. Поясни спокійно, що сталося. -Що тут пояснювати, вийди на город і сам усе зрозумієш. -Так у нас на городі все як завжди. Ти що не з тієї ноги встала, нема на кого покричати, ти на невістку накинулася? -Наречена твоя злодійка, так і знай, що змію на грудях пригрів. -Та що вона зробила, вже всіма словами її назвала, а що зробила — не говориш. -Огірки, мої огірки. Вона вкрала мої огірки.

Advertisements

Окрім неї більше нікому. -Мамо, у нас աлюбна ніч була, які огірки, вона зараз спить, ти що взагалі несеш! Чоловік тоді захищав мій бік від божевільної свекрухи. Як вона взагалі могла подумати, що мені її огірки потрібні, маячня якась, але мені було так прикро чути таке. Я чоловікові клялася, що взагалі не розумію, про які огірки йдеться. Чоловік у мене справжній чоловік, вірив лише мені. А через деякий час з’ясувалося, що ця сестра свекрухи повз неї проходила. А вона якраз огірки маринувала, їй не вистачало кілька штук. Ось вона і в сестри їх взяла, не стала заходити в будинок, дуже рано було, не хотіла будити. Коли свекруха дізналася правду, то просто перестала спілкуватися зі мною, прощення від неї я так і не почула.

Advertisements