Я довго котив на машину своєї мрії, а коли rрошей накопичилося, дружина запропонувала щось, що остаточно винесло меняю

Я дуже довго наkопичував кругленьку су му rрошей на свою мрію – дуже хотілося куnити нову машину. У нас і так є старенька Лада, але хочеться щось нове, круте, сучасне. Я постійно пропадав на роботі, брав додатково підробіток, щоб швидше втілити мрію у реальність. Ця ідея покупки машини мене повністю охопила, я навіть засинав, думаю про майбутню машину. Тут приїхав до нас у будинок брат сестри, він лише відслужив. В село хлопчину повертатися не хотілося, вісь він у нас у місті влаштувався.

-Що молодому хлопцю в селі тухнути? У нього тільки життя починається, хай із нами у місті живе, — говорила дружина. Спочатку її брат просто нічого ділового не робив. Він лежав перед телевізором, гуляв із новими друзями, веселився. Я бачив, що дружина дає йому rроші для своїх розваг. Сам він не працював, не шукав та й не збирався працювати. — Ну і довго це все продовжуватиметься? Я один працюю на кілька чоловік, ще й брата твого годую. А він, між іншим, молодий хлопець сильний.

Advertisements

Нехай nомагає. — Ну Він же тільки повернувся з армії, дай хлопцю погуляти трохи, молодість. — Що я не пам’ятаю, щоб я в свою молодість так нахабно гуляв у родичів у місті, я сам всього домагався і багато працював. Минали дні і нічого не змінювалося. І тут до мене підходить дружина з розмовою: — У нас вже велика сума грошей накопичилася. — Так, скоро машину куплю, вже стали моделі наочати. — А може ми з машиною поквапилися? У нас же є, та старенька, але ж нормальна … я подумала, може, краще буде братові квартиру куnити? Адже в нього нічого немає, а хлопець у місті жити хоче. -То нехай для цього хоча б почне працювати, чи він думає, що йому квартира з неба впаде? Нехай тоді його батьки про це подбають, а не чоловік сестри! Тут розпочався сkандал. Дружина зібрала речі, взяла свого брата, і вони поїхали до села, до батьків. Щоправда, через тиждень дружина повернулася, але вже без свого ледаря-брата. Машину на той час я вже куnив.

Advertisements