Коли жінка дізналася, хто прописався в її квартирі, вона не могла повірити своїм очам. Такого підлого вчинку від сина вона ніколи не очікувала.

Коли жінка дізналася, хто прописався в її квартирі, вона не могла повірити своїм очам. Такого підлого вчинку від сина вона ніколи не очікувала. Коли прийшла квитанція за квартиру, Олена Аркадіївна не повірила своїм очам. Там завжди були прописані тільки вона з двома дітьми і онукою, а тут дивиться – 5 чоловік. Виявляється, син прописав власного сина разом з собою. У Олени Аркадіївни двоє дітей-Анна і Максим. Анну вона завжди любила більше, не давала їй навіть з місця в зайвий раз вставати, а сина чомусь недолюблювала. Скільки б Максим не старався, мама завжди вимагала від нього більшого. Життя Анни склалося, на жаль, не кращим чином. Вона вийшла заміж за багатого хлопця-здавалося, життя вдалося, але, народ ивши дочку, вона повернулася жити до матері – чоловік хотів сина (якого йому наро дила коханка).

З тих пір дві жінки живуть разом, виховують маленьку Дашу і піклуються один про одного, адже більше ніхто цього не робить. Максим вибрав в дружини «розведенку з причепом » — як Карину називала Олена. Пара жила душа в душу, вони ні на що не сkаржилися, всього домагалися самі. Максим прийняв дитину Карини від першого шлюбу, як свою. Якщо Олена Аркадіївна власного сина не любила, уявіть, як вона ставилася до невістки і зведеного онука. А тут виявилося, у Макса син народився, і той прописав сина в своєму батьківському домі. Карина-дівчина з багатодітної сім’ї. За словами Олени Аркадіївни, дівчина зірвала куш, вийшовши заміж за її сина, адже той, хоч і невдаха, але роботяга той ще, непогано він сім’ю утримує.

Advertisements

— Я вже не раз до юриста ходила, — розповідає Олена Аркадіївна, — він тільки руками роз водить, каже, не може нічим доnомогти. А я думаю-яка нормальна мати може себе так вести? У всіх матерів діти прописані з ними, а мені невістка бракована попалася, схоже. Свекруха не збирається відступати. Вона збирається виписати онука зі своєї квартири. — Це моя квартира. Я пенсіонерка, у Ані дитина ось скоро в школу піде, а вона мати-одиначка, яким боком твій син опинився в моїй квартирі? — обурювалася Олена Аркадіївна, під час телефонного дзвінка з невісткою. — Федька не тільки мій син, Олена Аркадіївна. Ніхто з вашої квартири виписуватися не збирається. Мені ця квартира задарма не потрібна, але раз Максим вибрав такий шлях, я буду захищати його інтереси, — відповідала невістка. Так це питання і залишилося невирішеним. Досі Олена Аркадіївна при кожному зручному випадку відкриває тему прописки онука, ну, а Максим майстерно уникає зустрічей з мамою – знає, що вона здатна йому влаштувати.

Advertisements