Майбутній чоловік Люди вирішив продати свою квартиру і переїхати в її місто, але він тоді ще не знав які плани у Людина його квартиру

Одного разу я зустрілася зі своєю подругою Людою. Вона була заведена, і відразу заявила: — Я заміж виходжу. Нічого собі новина! Справа в тому, що Люда практично все життя була одна, але зуміла виростити і виховати прекрасних близнюків. Їх батько випарувався, коли Люда була ще в положенні. Виявилося, Люду нещодавно знайшов Микола — її перше кохання. Відшукав її в соціальних мережах, написав, попросив телефон. Потім вони зустрілися, і почався бурхливий роман. Була тільки одна проблема: як з’їхатися?

Микола жив в іншому місті, а Люда не хотіла туди. А квартира самої Люди-забита вщерть. Крім неї там живе ще й син, невістка і онуки. Зійшлися на тому, що Коля продасть квартиру в своєму місті, і переїде ближче до Люди. Але перш йому потрібно було виkупити частку дочки, яка дісталася їй у спадок. Люда була зла на дочку свого kоханого:

Advertisements

— Дивись, що ми вирішили зробити. Коля викупить частку своєї дочки, і ми одружимося. Далі він продасть квартиру, і переїде в наше місто. Але питання на цьому не закінчилися. Тут Люда приголомшила мене ще одним: — Мені от цікаво. Коли Коля куnить тут квартиру, на яку частку варто розраховувати моїм синам? Я пояснила, що Коля куnить квартиру виключно на свої гроші, тому її дітям в цій історії ловити нічого. Подруга образилася і пішла. Зате я дізналася її з нового боку — і більше не збираюся з нею спілкуватися.

Advertisements