Колишній чоловік дізнався що я знайшла іншого і вчинив скаnдал із приводу будинkу. У справу втрутився мій син і дав йому суворий урок

Я вже давно в ро злученні, від чоловіка я пішла через його постійне п ияц тво. Моему сину вже 20 років, за весь цей час його батько допомагав йому копійками. Сина я виховувала одна; навіть коли він вступав до інституту, колишній чоловік не став брати оплату за навчання на себе. Син вже на третьому курсі був, коли я почала жити з іншим чоловіком. То був брат моєї подруги. Вона нас познайомила. Мій син вирішив розповісти про це батькові, я не була проти. Ну, просто, це моє життя і я не хотіла б посвячувати в нього колишнього чоловіка. Пізніше син розповів мені про дивну реакцію його батька на моє нове особисте життя.

Я зрозуміла, що це добрим не закінчиться; через тиждень мені дзвонив колишній чоловік. Він спочатку вирішив ввічливо почати, а потім, як перейшов на образи та погрози, у мене аж ноги затремтіли від почутого. Він вирішив пред’явити мені за квартиру, де я живу. Зрозуміло, що він мав право на неї, але чому через стільки років, і в такому стані? Він що думав, я все життя буду вірна цьому п’яниці? Він вимагав від мене, щоб я звільнила його квартиру. І плюс до всього, він підкріпив до своїх претензій фразу: -У тебе було достатньо часу, щоб нагромадити на своє житло. Ось що я мала відповісти на все це? Нічого, я просто поклала слухавку. Два тижні він не дзвонив.

Advertisements

Я пам’ятала, що колишній чоловік мав заплатити за навчання сина цього семестру, оскільки він обіцяв. У розмові із сином я дізналася, що чоловік нічого не зробив, сказала лише «нехай твоя мати і платить!». За тиждень до будинkу прийшов ріелтор — оцінити житлоплощу. Колишній чоловік вирішив продати свою частину. Потім дзвонив адво кат із допитом. Зрештою наш син поїхав вирішувати питання до батька. Мабуть, вирішив: він мені більше не дзвонить. Ніхто до нас не приходить, лише одна смс-ка прийшла з того моменту: «Вибач».

Advertisements