Теща завжди була незадоволена моїми подарунками і постійно дивилася на мене косо, а причину я дізнався тільки після розлучення.

З колишньою тещею ми мали натягнуті стосунки. Вона мене недолюблювала, та й я особливо до неї приємних почуттів не відчував. За весь час шлюбу з колишньою я не розумів лише одного, чому теща подарункам нашим не радіє. На Новий рік купив їй мікрохвильову піч, витратив понад десять тисяч. — Дякую, але я цією штукою користуватися не збираюся. Міг би просто щось потрібне та недороге подарувати, – сказала вона. Хоча мікрохвильовкою вона користувалася. Дружина говорила, що вона без неї своє життя тепер не уявляє. Потім ми на день народження подарувала пральну машинку, так вона знову була незадоволена. Гаразд, я вибирав погані подарунки, тоді можу все зрозуміти.

Але подарунки вибирала її дочка, вона знала чого мати потребує, і що хоче купити для дому. Мені було приємно робити їй добрі жести у вигляді подарунків, але їй було плювати на мене. Але коли ми з дружиною ро злучилися через її регулярні зра ди, то я зітхнув спокійно. Разом з нею я позбувся і тещі, яка завжди читала мені моралі. Мабуть, доньці їх не читала, раз вона могла спокійно стрибати з ліжка в ліжко. Якось після ро злучення, я випадково побачився з тещею. Вона покликала мене посидіти у кафе. Ми говорили до душі.

Advertisements

Сам від себе я не очікував, але розповів колишній тещі всі свої образи. Розповів навіть, що ображений на неї через те, що подарунки мої їй не подобалися, адже я їх від щирого серця робив. — Від чистого серця? Дочку мою бідну мучив через них. Мені Катька розповіла. Ти змушував її працювати, а сам кредити брав і купував цю техніку. Мені потім доводилося брати кредити, щоб повертати вам гроші за ці так звані «подарунки».-, говорила свекруха збуджена. Виявляється, Катька вела подвійну гру. Вона змушувала мене купувати дорогу техніку матері, а потім гроші просила у матері, посилаючись на те, що ми бідуємо. Я все розповів тещі. Вона була зла на дочку. Сказала, що поїде додому та розбереться з нею. Не знаю, але мені було соромно перед старенькою жінкою, яку обдурила рідна дочка.

Advertisements