Сестра суперничала зі мною все життя, але коли вона почала стосунки з моїм коханим, це стало останньою краплею

Я була молодшою дочкою у сім’ї. Мені доводилося складно, бо всі порівнювали мене зі старшою сестрою Юлією. Ніхто навіть не думав, що це робити неправильно. Навіть не звертали увагу, що у нас різниця у віці – два роки. Говорили лише, що я недостатньо схожа на сестру. Юлія ж у нас найрозумніша, найсильніша, найстильніша і таке інше. У школі вчителі щоразу нагадували, що Юлія вчиться краще за мене. Але ніхто не звертав увагу, що в класі найсильніша я. Батьки теж любили за вечерею сидіти та перераховувати перемоги Юлії. — Ось дивись, яка сестра в тебе молодець. Бери з неї приклад, може хоч тоді чогось зможеш досягти, – казала мені мама. Юлія займалася танцями, спортивною гімнастикою, всюди отримувала перші місця.

Але всім було начхати, що я красиво малюю, що перемагаю на конкурсах. Мама казала, що це несерйозно. Це було образливо. У школі Юлія могла вдати, що мене не знає. Могла пройти повз мене, навіть не подивившись у мій бік. Коли Юлія закінчила школу, мені стало легше жити. Вчителі стали забування про неї, а в батьків з’явилися нові турботи. Я стала почуватися повноцінною дівчиною, якій не потрібно постійно з кимось змагатися. Вона познайомилася в університеті з добрим хлопцем, який зробив їй пропозицію. Вони готувалися до весілля. Я була рада за Юлію. Після весілля, батьки стали мені натякати, що мені вже пора. Хоча мені було лише 19 років. Напевно, вони переживали, бо я ніколи не мала хлопця.

Advertisements

Але коли я закінчила школу, то познайомилася із цікавим хлопцем. Матвій працював поряд із моїм університетом. Ми швидко порозумілися і почали спілкуватися. Мені захотілося познайомити його зі своєю родиною. Я запросила сестру з чоловіком на вечерю. Коли всі були в зборі, то з’явився Матвій. Я боялася, що він забуде про мене, коли побачить сестру. Юлія тільки приїхала з моря. Вона виглядала як шоколадка, а я — як втомлена гусениця. Найприкріше, що я не помилилася. Матвій увесь вечір дивився на Юлію. Через три тижні він сказав мені, що нам треба розлучитися. Він полюбив Юлію і хоче жити разом із нею. Сестра на зло мені роз лучилася зі своїм чоловіком і тепер будує стосунки з Матвієм. Батьки її підтримують, а, я як завжди, залишаюся осторонь.

Advertisements