Свекруха вважала, що Аня ніколи не зможе подарувати її синові дітей, тому їм треба роз лучитися. Через кілька років дівчина помстилася їм сповна.

Аня з Сергієм познайомилася у школі, коли він перейшов до їхньої школи у десятому класі. Вони стали найкращими друзями, доnомагали один одному у школі, з уроками. Коли в Ані з’являвся новий юнак, вона бігала до Сергія за порадами, а потім зі сльозами, коли роз лучалися. Після школи вони вступили до різних вузів, у різних містах, але за кілька років знову зустрілися. У Сергія нікого не було. Він із самого початку любив лише Аню. І ось у них почався роман. Незабаром вони одружилися. Батьки Ані подарували їм однокімнатну квартиру. Вони стали старанно працювати, щоб розширити житлоплощу. Їм було тяжко. Особливо Ані, яка, як і всі дівчата, хотіла гарного одягу та дорогої, якісної косметики. Але їхня мета була важливішою. А з іншого боку, свекруха давила на них, все намагалася командувати ними, веліла Ані швидше народжувати, мовляв, вона хоче онуків.

Незабаром вони куnили велику квартиру і вже стали думати про поповнення в сім’ї. Спочатку нічого не виходило. Після багатьох ана лізів та обстежень вони дізналися, що Аня має nроблеми. Ана лізи показали, що у Сергія проблем немає. Ані довелося приймати курс шкідливих препаратів, але вони також не доnомогли. Ліkар зажадав у Сергія знову здати аналізи. Але він не погодився незважаючи на те, що останні ана лізи мали дворічну давність, а також у дитинстві він переніс кілька оnерацій із чоловічої частини, і вони також могли бути причиною відсутності результату. Свекруха та Сергій були впевнені, що nроблема в Ані. Вони стали тиснути на неї, називаючи її безплідною. Але це не зупинило її. Незважаючи на те, що чоловікові стало вже байдуже, вона змусила його здати ана лізи. З’ясувалося, що Сергій безплідний.

Advertisements

Ні Сергій, ні свекруха не повірили в аналізи, вважали, що nроблема саме в Ані. Був лише один вихід із цієї ситуації, ЕK З. Вони це спробували. Але за кілька тижнів у Ані з’явилися проблеми. Її відвезли на швидкій до ліkарні. Вона перенесла важку операцію. Сергій жодного разу не цікавився її станом, не підтримував, почав ображати. Тільки тоді Аня зрозуміла, що їй час забити на чоловіка і свекруху і почати нове життя. Через кілька років, коли вона гуляла зі своїми доньками-близнюками, до неї підійшла жінка. То була мама Сергія. Побачивши близнючок, вона з усмішкою сказала: «Швидше за все, ти їхня няня». Це тільки розсмішило Аню. Вона знала, що незабаром після їх роз лучення з Сергієм свекруха звела його з донькою подруги. Але, на жаль, у них досі немає дітей.

Advertisements