Мій син одружився з жінкою, у якої вже були діти, я не була проти, але після одного випадку я вигнала її з дому

Мам, — заявив Сашко чотири роки тому, — я одружуюся. Таню привезу знайомитись у суботу. І знай, я зважив усі плюси та мінуси. Чого він там зважував? У Тані дитина півтора року. Знайомитись із майбутньою свекрухою Тетяна взяла з собою дитину. Малюк у неї випещений, славний. — Як тобі? — Запитав Саша у мене на кухні. — Мила дівчина, — кажу, — від моєї думки щось залежить? А ось її син онуком мені не буде. Сам приймай рішення. Прийняв. Одружилися, і Таня з дитиною переїхала від батьків до Сашка, якому від бабусі дісталася однокімнатна квартира.

– Коли спільних дітей народите? — прямо спитала сина 2 роки тому. Тут Сашко мене приголомшив. Виявляється, у нього nроблеми із цією справою. Щоб зачати свого, необхідно ЕK З. А Таня пручається. — Ми й так утрьох в однушці тулимося. Куди ще четвертого? На що ЕK З? Гроաi на двокімнатну збираємо. Рік тому переїхали до нової квартири. В однушку пустили мешканців, платять іпотеку. І я знову порушила питання про онука. — Ну, ось же Вам онук, — показала Таня на сина. — Ваня син невістки, — відповіла їй, — ви в нову квартиру переїхали. Це ж було причиною твого небажання мати ще дітей. А тепер що? — ЕКЗ шкідливо для жіночого орrанізму.

Advertisements

Заради чого, я ризикуватиму своїм здоров’ям, якщо проблема не в мені. Адже процедура може не спрацювати. І що. Знову мені ризикувати та rроші витрачати?! — Зізнайся чесно, роздумала? – запитала я. — Роздумала, — заявила вона. Вигнала я свою невістку з дому і заборонила їй та її синові з’являтися у мене. Ділова яка квартиру у власність отримала, хлопчика свого влаштувала, а мої онуки їй без потреби? Мовляв, є Ванечка, його й любіть. А мені того любити не можна. І бажання нема.

Advertisements