Чоловік сказав нібито готується до риболовлі з другом, але коли я поговорила з дружиною Олега, все стало на свої місця

Жбурляй посуд. Шкоду я відшкодую, — сказав чоловік і виклав на стіл купюри. — Що накоїв, щоб я тарілками жбурлялася? — навмисне суворо запитала я. – Плануємо з Олегом рибалку на вихідні, – сказав чоловік. — І що? Їдьте на здоров’я. Скандали чого? — Здивувалася я. — І ти не станеш ні голосити, ні посудом у мене кидатися? — здивувався чоловік. — Ні звичайно. А повинна? — Мама вважала, що винна. На суму, на яку вона перебила тарілок і чашок, можна куnити віллу. — Роздмухуєш, — хихикнула я.

— Ну може бути не віллу, а щось менше — це, напевно. Батько спізнився з роботи — тарілки в брязкіт, став посилатися на аврал — летять чашки. Тепер вони тихо живуть, а до цього сkандали рази три на тиждень, — чоловік помовчав трохи і уточнив. — Тань, ти це серйозно? Я справді можу їхати на рибалку. — Їдь, їдь, — усміхнулася я. — Тоді я Олежці подзвоню, поділюся радістю. Чоловік повернувся похмурий: — Хана риболовлі. Олега дружина не відпускає. Гаразд, піду я. Машину в сервіс треба відігнати.

Advertisements

Дочекавшись його відходу, я зателефонувала дружині Олега Ганні: — Вітання. Спасибі. — Та нема за що, — відповіла Ганна. — А як ти вирахувала про рибалку? — Мій собі вудки через мережу куnив. Ось я й підстрахувалася, тебе попередила. — Я б у будь-якому разі нікуди свого не пустила… Сkандали це не модно. Усього й треба, щоб зблизиться з дружиною друга свого чоловіка. Ну і вчасно попередити про плани чоловіків. Потім спільно виробити свій план протидії. Ганна свого не пустить, а моєму одному нецікаво. Таким же чином я запобігла їхньому вояжу на ЧС з футболу. Лише зателефонувала Ганні. І сімейні фі нанси не постраждали, і чоловік поряд. Така тактика, по-любому, краща за биття посуду.

Advertisements