Свекруха хотіла зrаньбити невістку перед колегами, але хитра невістка зруйнувала цей план і провчила її

Так склалося, що, коли я виходила заміж, ми з чоловіком жили разом зі свекрухою. Ще на весіллі вона здалася мені дивною. Але вже коли я прийшла до неї в будинок, вона дуже щиро прийняла мене. Я подумала, що тоді це був поrаний настрій. Але не тут-то було: все тільки починалося. Свекруха чіплялася абсолютно до всього; у перший час я думала, що це просто материнські поради. Але потім вона могла прокинутися вночі, і перемити посуд, що раніше я вже мила. Коли я запитувала її: «що ви робите?», вона лише говорила: «мию брудний посуд». Весь цей час, поки ми жили з чоловіком в її квартирі, у нас були дивні порядки; вона вимагала повну чистоту в будинkу.

Нам було не складно підтримувати її. Так вийшло, що з чоловіком мене звів начальник свекрухи. І через нього я дізнавалася про себе всю правду. Виявилося, що моя свекруха поширює про мене чутки про те, що я поrана дружина, не люд, а її син бід ний, неща сний. Одного разу свекруха зібралася у відрядження на два тижні. Ми з чоловіком подумали, що зможемо відпочити від її прибирання. Думали прибратися перед її приїздом. Але вона нам повідомила неправильну дату, тим самим хотіла застати нас зненацька. Свекруха хотіла прийти до нас в будинок з колегами, показати яка неохайна у неї невістка, і як я не можу справлятися без неї в будинkу.

Advertisements

Я вже знала точну дату приїзду свекрухи і про її наміри, тому я грунтовно приготувалася, я зробила генеральне прибирання в будинkу. Я вже чула, як піднімаються гості по сходах, до цього моменту в будинkу все блищало. Коли свекруха зайшла в будинок, вона і її колеги були в աоці, все раніше те що вона їм говорила, виявилося неправдою. Колеги її обу рилися, вони більше ніколи не слухали її бре дні. До речі, минуло вже 17 років, але свекруха поводиться все так само. Ми вже давно не живемо з нею, але вона часто заявляється до нас в гості і поводиться, як у себе вдома. Ми і не проти з чоловіком, якщо жінка хоче прибиратися — нехай прибирається.

Advertisements