Коли ми збиралися одружитися Паша просто зник, а потім, коли з’явився і розповів мені причину, я здригнулася

Відно сини Вікі та Паші були досить див ними. Віка була романтичною дівчиною, вона жоден зручний випадок не упускала, щоб нагадати про свої почуття до Паші. Паша ж був вельми потайним і неговірливим хлопцем. Він не висловлював свої почуття, не говорив про свої плани на майбутнє і про своє минуле. Дещо було ще див ніше в їхніх стосунkах: пара постійно сходилася і розходилася. Вони могли не спілкуватися місяць або півроку, а потім знову з головою піти в жаркі любовні відно сини. Батьки Вікі все це бачили і не схвалювали вибір дочки. До того ж, ніхто толком нічого не знав про Пашу. Він не розповідав про себе нічого, а Віка чомусь не питала. Мабуть, любовна пелена перед її очима домальовувала персонажа Паші самостійно. Раптом Паша і Віка перестали спілкуватися знову, а потім Паша з’явився з несподіваною пропозицією руки і серця.

Віка помітила, що він змінився, став більш відкритим і більше часу приділяв своїй нареченій. Напевно, він подорослішав. За день до реєстрації в РАГСі Паша сказав, що їм потрібно серйозно поговорити. Двома словами, Паша був одружений ще з початку відносин з Вікою. Він розповів про це і додав, що їх шлюб вже давно висить на волосині, просто через деякі документи не виходило подати на роз лучення. Він зізнався, тому що днями він все ж розлучився з уже колишньою дружиною і був готовий пірнути в довге сімейне життя з Вікою. Серце Віки обливалося kров’ю від образи, але і від величезної любові до Паші. Звісно, батькам вона нічого не сказала, А Пашу пробачила – всі гідні աансу.

Advertisements

Весілля вони зіграли шикарне. Були запрошені всі родичі з обох сторін. Всі погуляли в цей день на славу. Наступного ранку Паша вийшов за продуктами, щоб приготувати дружині святковий сніданок. В цей час Віка відповідала на повідомлення в соціальних мережах. Поздоровлень було не міряно не лічено, але одне з них кинулося в очі в першу чергу. Це було “вітаю, будьте щасливі!» від молодої дівчини, на фото якої був маленький хлопчик – копія Паші. Віка просиділа перед цією фотографією, поки Паша не повернувся і все не пояснив: — Вікусь, це всього-то причіп, він нам не заважатиме, не турбуйся, — сказав він і поцілував віку в лоб. Віка весь день провела в ліжку. Дівчина не хотіла прийняти цю правду. Вона була чужа і неприємна. Рожеві окуляри б’ються стеклами всередину. Раптом Віка усвідомила, що ненависті в ній більше, ніж любові до Паші, але що їй залишалося робити? Батьки влізли в борги заради розкішного весілля дочки-довелося «пробачити» Пашу і жити з ним, зціпивши зуби.

Advertisements