Коли ми з чоловіком були на відпустці, він щоночі виходив нібито свіжим повітрям подихати. Тільки потім я дізналася всю правду

Я досі не можу відійти від цієї історії. Ми з чоловіком вже три роки хотіли поїхати у відпустку, весь час відкладали, так як хотіли відпочити добре, ну загалом — щоб ми там ні в чому себе не обділяли. У підсумку за тиждень до нашого довгоочікуваної відпустки, ми почали з чоловіком лаятися. Мені здається і приводу не було в загалом-то, от або я їх не запам’ятала якось. Вже залишалися лічені дні, а він зі мною лаявся. Я спочатку думала не збирати вже валізу, розібрати її.

Але потім я вирішила піти до нього на зустріч, вибачилася незрозуміло за що. Він це, тоді як належне сприйняв, ніби я в чомусь і справді завинила. Я це проковтнула. І ми щасливі їхали на море. Але він там почав себе вести подвійно див но. То поводився як мій kоханець в номері, а на людях ніби не мій чоловік, а якийсь давній знайомий. Я не знаходила цьому відповіді, так відбувалося весь тиждень. А потім він влаштував мені скандал безпідставно прямо на людях.

Advertisements

А коли ми прийшли в номер, йому написала якась дівчина. Я зайшла на її сторінку, і зрозуміла, що я її десь бачила. Потім згадала, що вона з ним працює, я бачила її на корпоративі у нього, коли він мене взяв з собою, слідом я дізналася, що вона відпочиває в нашому готелі і живе в сусідньому номері. Виявилося, що щоночі він бігав до неї і йому не було поrано, він не дихав свіжим повітрям. Ну я зібрала свої речі і вирішила, що ще відпочину в готелі, продовжила свою відпустку. А що чоловік? Він доnоміг мені тоді зібрати речі, до нього в номер заїхала його kоханка. По приїзду додому, я подала заяву на роз лучення. Жити з ним я більше не збиралася. Жалюгідна людина. Як думаєте, правильно вчинила? Або ж потрібно було зберегти цей шлюб. Хоча, про що розмова, він мерзотник! Зіпсував мені відпустку, і життя заодно.

Advertisements