У 14 років я дізналася, що маю рідну сестру, яку я ніколи в житті не бачила. І ось завтра очікується наша зустріч, але.

У мене була розмова з батьками, яку я намагалася осмислити досить довго. З дитинства я захоплювалася музикою. І ось мені вже чотирнадцять років, але я так само обожнюю музику. Батьки підтримали мій інтерес, і я вступила до музичної школи. Якось, повертаючись після школи, за вечерею у мене з батьками відбулася дуже важлива розмова.

-Дочка, ми з татом повинні тобі про щось розповісти, тільки, будь ласка, зрозумій нас правильно, — каже мама. -Щось поrане трапилося, мамо? -Ні, дочко. Все гаразд, навіть добре. Завтра ми тебе з деким познайомимо, — каже тато. Все одно я не розуміла, про що йдеться. – До нас родичі їдуть, яких я не знаю? -Ну як родичі, дуже близька нам людина. — Завтра прилітає твоя сестра, — сказала мама. Я мимоволі посміхнулася. Ця новина викликала у мене теплі емоції. -Як мама? Маю рідну сестру?

Advertisements

Далі тато мені все розповів. Виявилося, що моя друга бабуся, з якою я не знайома, живе в Німеччині. Мама з татом до мого народження теж там жили. Я не перша їхня дитина. Але обставини склалися так, що батьки змушені були переїхати сюди, а сестру залишили з бабусею. Батьку було складно про це розповідати, тому я не стала ставити зайвих запитань. Одне я знала точно, завтра на мене чекає зустріч, яка змінить все моє життя. Я познайомлюсь із моєю рідною сестрою.

Advertisements