Свекруха ніколи не любила свою невістку і робила все, щоб зруйнувати сім’ю сина. А коли у молодих наро дилася донька – ось тоді й почалося найжах ливіше.

Дочка збиралася вийти заміж за найкращого друга дитинства, вони все життя були знайомі. До батьків приїхали свати, щоб обговорити фінансові питання щодо весілля. Батьки нареченої одразу заявили, що не збираються витрачати rроші на весілля, це зайве. Нехай просто розпишуться. Батьки нареченого вирішили сплатити все самі, бо син у них єдиний. Донька соромилася батьків. Вони навіть подарунка не подарували, але rроші мають. Після весілля вона почала рідше спілкуватися з ними.

Через деякий час брат теж вирішив побратися, але тому що пам’ятав історію весілля сестри, просто розписався, без весілля. Мамі наречена не подобалася. Вона намагалася при кожній нагоді висловити своє невдоволення: то їжа не смачна, то будинок не прибраний. А коли наро дилася онука, kритикувала невістку у всьому, що стосувалася дитини, а сама нічого не робила для неї, жодного разу не гуляла з нею. Якось, коли внучці було три, батьки залишили її у бабусі на пару годин. Вона помітила на ніжках у дитини синці. Запитала в неї, звідки вони. Дитина відповіла, що впала. У всіх дітей у цьому віці синці, вони ж такі активні. Але вона подумала, що невістка б’є внучку.

Advertisements

Пішла до nоліції і написала заяву. Наступного дня наречену схопили та відвезли до ділянки. На неї тиснули, змушували зізнатися, що б’є дитину. На щастя, сусіди залучили телебачення до цієї історії, оскільки були свідками цього. По всіх місцевих телеканалах показали історію про її затримання та її стосунки зі свекрухою. Її незабаром відпустили, бо жодних доказів не було, і чоловік теж твердив, що вона не б’є дитину. Пізніше показали ще один сюжет про те, як nоліцейські тиснули на молоду маму та nогано з нею зверталися в дільниці. Після цієї історії і син, і донька перестали спілкуватися з батьками. Вона зганьбила себе та свою сім’ю. Багато років минуло, але знайомі стверджують, що вона навіть не шkодує про скоєне, і їй все одно, що діти з нею більше не спілкуються.

Advertisements