Жінка запросила на день народження дочки дітей разом з батьками. Те, що вона зробила під час свята, աокував усіх

Мене запросили на День народження разом з моїм сином, до його подруги. Всі прийшли з мамами в той день. Свято розраховувалося на всіх. Я за тиждень раніше купила подарунок для дівчинки. У той день ми зібралися і в щасливому настрої пішли в ресторан. Торжество було на високому рівні, дітям покликали аніматорів, була крута фотозона. Дітям свято дуже сподобалося, але не мені. Спочатку все йшло добре, діти поїли і пішли брати участь в конкурсах. Потім коли аніматори пішли, вони почали балуватися, могли поїсти і далі піти танцювати. Грудкою в горлі для «когось» стала дитина. На дні народженні була єдина дитина, яка ну дуже любила поїсти.

Я розговорилися з мамою, загалом хлопчик був хороший, його апетит нікому не заважав, крім мами іменинниці. В загалом-то через неї ми і пішли, їй не подобалося, що цей хлопчисько, який багато їсть, об’їдає їх на їх же святі. Дитину вона обговорювала з чиєюсь мамою. У підсумку вони прийшли до висновку, що у нього глисти, і що він всі столи спустошити встиг. — Більше з’їв, ніж подарував… Що їм зробив 5-річний малюк? Та навіть якщо і багато з’їв, нехай їсть на здоров’я, це ж добре, значить їжа на столі смачна. Хоч говорили і не про мою дитину, проте мені від цього не ставало приємніше.

Advertisements

Якщо вони обговорювали ту дитину, де гарантія, що і мого не чіпали? Може та мати вже підрахувала, на яку суму мій малюк об’їв їх. Дивна мати, влаштувала свято для дітей, оплатила їжу для чого? Щоб її не їли? У чому сенс тоді був торжества? Потрібно було дивитися на цю їжу, але не чіпати її? Загалом, ми привітали ще раз іменинницю, і вирішили піти з такого свята. Якщо чесно, у мене більше немає бажання ходити на такі заходи, все можливо, ситуація може повторитися, таких яжматерей повно … приводь або відпускай потім до них своїх дітей, цікаво-вони чеки на пошту будуть відправляти батькам?

Advertisements