Олі здавалося, що Сашко – ідеальний чоловік та найкращий батько. Але все це до однієї випадкової зустрічі

Ольга літала від щастя, адже завтра вона мала вийти за кохану людину – Сашка. Весілля було організовано на найвищому рівні. Так, як Ольга мріяла у дитинстві. Зняли квартиру, адже Олі дуже хотілося приміряти на собі роль повноправної господині. Через 9 місяців наро дилася донька Лілія. З дитиною стало сkладніше, тому молоді переїхали до мами Олі. Сашко був не тільки ідеальним чоловіком, а й чудовим батьком: часто гуляв із донькою на свіжому повітрі, грав, читав та співав.

От тільки не складалися в нього стосунки з тещею. Зарnлата у Сашка була маленькою, тому мати Олі мала на них ще й фінан сові важелі. Після кожної такої сварkи Сашко говорив. -Все, йду ночувати до батьків. Оля щоразу намагалася зупинити його, але він твердо стояв на своєму. Коли доньці стало 2 роки, Сашко запропонував переїхати до його мами. Здавалося, це було дуже правильне рішення. Свекруха постійно допомагала Олі сидіти з дитиною. Однак і ці стосунки виявилися неміцними. Спочатку Сашко був на боці дружини, але щоразу поступово змінював табір.

Advertisements

Оля повернулася до своєї матері, а сім’я стояла на межі розnаду. Сашко бачився з донькою лише у вихідні. Якось Оля зустріла Ігоря – своє шкільне кохання. Почуття знову спалахнули. Коли Сашко дізнався про зра ду, подав на розлу чення і пішов до су ду, щоби отри мати опіку над своєю дочкою. Проте су д опинився на боці матері. Сашко зниk, і більше ніколи не з’являвся у житті Олі та Лілії. Але, на щастя, Ігор виявився найкращим чоловіком і найдбайливішим батьком.

Advertisements