Чоловік захотів роз лучення, мав kоханку. Я не розгубилася і надала йому такий урок, що він приповз до мене рачки

Вчора, після закінчення роботи, вони зустрілися з Людою у неї вдома. — Настав час вибирати, дороrий, — сказала Люда. — Або я, або вона. — Ти, і лише ти, — відповів Влад. — Ось як бути з дітьми? – Діти? — Перепитала Люда, — Станеш виплачувати алі менти. Ми з тобою добре заробляємо. Потреби не відчуємо. Якщо хочеш, плати їм більше, ніж треба. Немає проблем. — Знаєш, — сказав Влад, — а я боюся дивитися Алісі в очі, коли скажу їй про роз лучення. – А хочеш я скажу сама, – запропонувала Люда. – Хочу! — жваво відгукнувся Влад. — Тоді я зараз дзвоню Алісі та запрошу до себе додому. — А діти? — Запитав Влад. — Аліса їх одних не залишить. Значить, мені доведеться їхати додому, щоб посидіти з ними, поки ви будете спілкуватися. Тобто, мені доведеться зустрічатися з Алісою… А я так цього бо юся.

– Без проблем, – усміхнулася жінка. — І це питання також вирішимо. Вона зателефонувала дружині Влада. — Здрастуйте, Алісо. Я Люда, близька знайома вашого чоловіка. Нам із Вами необхідно зустрітися. Є серйозна розмова – про Вашого чоловіка та про Ваших дітей. Тому присутність дітей потрібна… Чудово, тоді за годину, у мене. — І Люда назвала свою адресу… — Коли переїжджаєш? – спокійно запитала Аліса, повернувшись із дітьми від Люди. – Завтра. Зранку, — відповів Влад. Прокинувшись, Влад попрямував до кухні. Там сиділи діти. – А мама де? — Вона поїхала. Сказала дати тобі це, — відповіли діти й подали батькові записку. «Не хви люйся, я поїхала до мами.

Advertisements

Аліменти за дітей оплачуватиму. Дзвони, якщо що» — прочитав він у записці. Нагодувавши дітей у кафе, Влад разом із ними приїхав до Люди. Побачивши дітей і дізнавшись про подробиці, та заявила, що передумала і зачинила двері перед носом Влада. За півгодини вони зайшли до себе в квартиру. Там смачно пахло. – Вже нагулялися? — як ні в чому не бувало запитала Аліса. — Нагулялися. Їсти хочемо! — навперебій прокричали діти. — Тоді мити руки й за стіл,- сказала мати. — Ти точно передумала щодо виїхати до мами? — Запитав Влад, коли вони докладно обговорили ситуацію. — Залежить від тебе, — відповіла вона.

Advertisements