Я заkохалася в Стуса, і скоро ми стали жити разом. Але в перший же наш спільний ранок подзвонила його мама, і я зрозуміла, що пора тікати з його квартири.

Ми познайомилися на дні народження спільної колеги. Стас відразу ж звернув на мене увагу. Я вирішила, що чоловік цей мені цікавий, і з ним можна поговорити на будь-яку тему. Мені дуже подобаються розважливі особистості з гідним почуттям гумору. Вечір підійшов до кінця, і Стас попросив мій номер телефону. Я не відмовила йому в цьому проханні. Кожен день чекала його дзвінка. Через пару днів мені все ж пощастило, і він подзвонив. Домовилися зустрітися в кафе. Підійшовши до призначеного місця, я побачила розкішного і ошатного Стаса, який чекав мене з величезним букетом. Наш романтичний обід непомітно перетворився на вечерю.

Потім ми гуляли в парку. Я заkохалася, і він теж. Так і почалися наші відносини. Стас дарував мені квіти, подарунки, а я обожнювала розмовляти з ним. Нам було так легко, і через 3 місяці ми стали жити разом. У нього була власна квартира, куди я і переїхала. Стали жили в невеликій однушці. Часто переживала, що нам буде тісно. Хоч я і люблю Стаса, спілкуватися мені з ним легко і цікаво, але кожному потрібен особистий простір і трохи тиші. А тут нам потрібно було ділити все на двох. І ось: переїхала я в суботу і захотіла в неділю як слід виспатися і відпочити. З ранку у Стаса задзвонив телефон. Він вирішив, що і мені пора вставати.

Advertisements

Стас доклав трубку до мого вуха і сказав: «Мама моя дзвонить». Але я ще не зовсім прокинулася і не зрозуміла, що ще за мама. Почула в трубці різке: «Привіт, чому ти спиш? Вставай і готуй Стасу сніданок!» На все це я пробурчала щось невиразне і вимкнула телефон. Глянула на Стаса, а він дивиться на мене і посміхається. Тоді я зрозуміла, що треба робити: написала Стасу пристойний перелік товарів, за якими він повинен сходити в магазин. Як тільки він пішов, я швидко зібрала свої речі, викликала машину і поїхала додому. Повернувшись до себе, я лягла в ліжко і вирішила не втрачати свій вихідний і добре виспатися. Стас кілька разів дзвонив мені ще, але я не піднімала трубку. Потім дзвінки припинилися. Мої подруги не розуміли мене і переконували, що не можна втрачати такого мужика, тим більше, з власною квартирою. Тільки я точно знаю, що переробити дорослу людини неможливо. Він кожен раз буде слухати тільки свою маму. Якщо наше спільне життя починається з такого, то що буде далі? Ви згодні зі мною?

Advertisements