Родичи не хотели скидатися на свято, а хотели же прийти до готового столу. Але хит рий план чоловіка вирішив усе

Ми довго з чоловіком думали, з ким і де зустрічати Новий рік і зрозуміли, що поки ми комусь пропонували свій план дій, усі технічно зливались. Було очевидно, що ніхто не хотів вкладатися, всі хотіли прийти на все готове! Розповідаю все як було. Перед Новим роком у нас у сім’ї є традиція ходити родичами, нашими братами та сестрами, і так само в кінці ми їдемо всі разом до наших батьків усім складом обговорити майбутній Новий рік та його спосіб проведення. Ні, ми не дивні люди, просто вважаємо, що це сімейне свято і його потрібно проводити із сім’єю.

І ось ми були і в Діми, брата мого чоловіка, і в Каті, його ж сестри, але в результаті Катя відразу сказала, що вона їде, так що навіть не бачить сенсу їхати до матері обговорювати. Ну всі ми рушили в дорогу разом із родиною Діми. Зайшли на ринок, куnили матері чоловіка продукти, завжди так робимо, ну, це люди похилого віку, їм потрібно доnомагати. І потім ми їхали великим складом, нас усіх їх їм точно не прогодувати. Мати чоловіка на нашу появу відреагувала нормально, але наша пропозиція скинутися і провести Новий рік разом, що вона, що брат чоловіка відреагували див но.

Advertisements

Хоча до цього приїзду до матері, Дімка навіть сам підкидав ідеї, що трапилося тоді, було незрозуміло нікому. Ніби ніхто з них не хотів скидатися. Вони навіть нормальної відповіді не дали. На що мій чоловік уперше за стільки років зробив заяву: -Ви вирішуйте самі! Ми запропонували, далі справа за вами! Хочете приїжджайте, хочете ні. Усі хочуть на все готове приїхати. Ми накриємо на стіл для себе, мамо, якщо захочеш приїхати з батьком, чекаю! Не захочеш, приїдемо першого числа із тортом відзначимо. Знаєте, мені так сподобалося, як мій чоловік поставив усіх на місце. У результаті за два дні всі зателефонували та скинулися. Ну, а як по-іншому. У всіх є совість, виявляється.

Advertisements