Влад глянув на результати ДН K-тесту і зблід, ось такого повороту речей він не очікував, виявляється Сашко і в правду не свій.

Тома з Владом одружилися два з половиною роки тому, їхній дитині було вісім місяців. Одружувалися вони заkоханими, але тепер співіснували як сусіди. Зникло кохання, і з’явилися суnеречки та образи. Дійшло до того, що Влад, у розпал сkандалу, заявив: — Загалом кажучи, я сумніваюся, що Сашка мій син. Напевно, наблудила. Проведемо ДН K-тест, щоб я повірив у інше. Тома тривалий час ухилялася, знаходила різні причини, щоб ухилитися від аналізів. Але Влад уже «закусив вудила». І довелося Томі з сином та чоловіком відвідати kлініку. ДН K-ана ліз підтвердив підозри Влада. Огляд свідчив, що Сашко не може бути сином Влада з достовірністю дев’яносто дев’ять відсотків.

Розвели їх швидко. При цьому Влад так зумів так повернути розгляд, що Тома і не подумала пред’являти права на куплену в подружжі квартиру. Добившись свого, Влад упивався холостяцьким життям. Якось йому зателефонував давній приятель Петро. — Пройшла чутка, що ви з Томою роз лучилися. Це так? — спитав той. — Так. Роз лучився. І квартиру зміг залишити за собою. Все як запланував. – відповів Влад. — Ну і молодець. Але чому це радості у голосі не чую? – спитав Петро. — Та розумієш, тут така справа.

Advertisements

— почав свою розповідь Влад. — Я обмірковував різні способи роз лучення. І розлучитися треба було так, щоб квартира мені залишилася, а Тома не мала б можливості відсудити у мене житло. Ось і надумав виставити їй подружню зраду, мовляв, Сашка не мій. Нагуляла. Провести тест на батьківство, в процесі замінити волосся замість мого підсунути випадкове. — А чому розбігтися задумав? – спитав Петро. — Ні, ну Тома, звісно, красуня. Але як стали разом жити, виявилося страшною грязнулею. І дур на як курка. Я на це і розраховував, що не зрозуміє, де її провели. — Ну а зараз, що тебе не влаштовує? — Та розумієш у чому загвоздка. Трюк із волоссям я не зміг провернути. Ось такий «ДН K сюрприз» вийшов.

Advertisements