Чоловік робив мені подарунки за мої гроші. Якось я не витримала – і подала на розлучення.

Жила я з Олексієм уже другий рік. Він був дуже жадібним і намагався заощадити на всьому. Продукти купувала я, а також сплачувала за комунальні послуги. В нього грошей ніколи не просила. Льоша деякий час платив лише за орендовану квартиру. А за місяць заявив мені: — Слухай, ти ж добре заробляєш. Може поділимо оренду на двох, бо мені фінанси не дозволяють платити за двох. Я погодилася з умовою того, що ділитимемо ми гроші за продукти та комунальні послуги. Це йому не сподобалося, але він нічого сказати мені не зміг.

Далі стало цікавіше, він купував мені подарунки за мої гроші. Пішли ми з ним до торгового центру, вибирати мені нову сукню на Новий рік. Я побачила красиву червону сукню із сріблястими бретельками. Сукня сіла мені по фігурі, атласна тканина показала всі мої переваги. На касі я дістала свою картку та сплатила. Після виплати чоловік сказав: — Сподобалася сукня, яку я тобі купив. Тепер Новий рік будеш зустрічати чепурна вся. Я здивувалась, бо він мені нічого не купив. Я вирішила, що нічого йому на це не скажу та переклала тему. Але такі випадки ставалися часто. Коли я щось собі купувала, він казав, що це його подарунок мені. Якось ми пішли в гості до моєї подруги. У неї чоловіком різнороб. Їде працювати на Урал, а через три місяці приїжджає.

Advertisements

Коли він повертається додому, то подруга накриває великий стіл та кличе усіх друзів. Компанія зібралася велика. Одна із спільних знайомих побачила моє намисто і зробила мені комплімент: — Тобі так іде біле золото. Дивлюся на тебе і не можу налюбуватися. — сказала вона. – Я їй на 8 березня подарував. Люблю балувати свою красуню. – з гордістю наголосив Олексій. Насправді він мені нічого не дарував. Намисто я справді отримала подарунком, але від покійних батьків. Хазяйка квартири про це знала. — Льош, а чого ти брешеш? Машці намисто батьки подарували. Ти їй взагалі нічого не дарував, вона сама все собі купує. Чоловікові стало прикро, але він нічого не відповів. Усі мовчали, доки подруга не запропонувала випити. Удома Олексій ображав подругу, а я її образити не дала. Висловила йому все. Тепер ми розлучаємося.

Advertisements