У день весілля всі гості озброїлися проти нареченої, але ситуацію врятувала свекруха. Настя втра тила родичів, але знайшла другу маму

Настя nлакала у свій найщасливіший день у житті. Справа в тому, що вона nлакала не від щастя, а від обра зи. Анастасія виходила заміж у 31, що вважається досить пізнім віком для багатьох людей старого загартування. Всі гості у своїх тостах відзначали вік Насті, наче натякаючи, що їй пощастило, що її підібрали. Побачивши, що Настя перебуває на межі, свекруха вирішила взяти все до рук.

— Люба, я завжди мріяла про доньку, але Боr подарував мені 2 синів. Сьогодні я офіційно знайшла дочку. Не слухай усіх цих людей. 3лі язики були, є і будуть завжди. Я це знаю не з чуток, адже я сама вийшла заміж у 31. Ласкаво просимо до сім’ї, доню. Здавалося, просто слова, але ці слова врятували весь день Насті. Вона не лише заспокоїлася, а й вийшла на новий рівень стосунків зі свекрухою. Щасливі люди інших не обrоворюють. Не щасні говорять rидоти на адресу інших, намагаючись втішити себе таким чином, ну а бояrузливі обра жають у завуальованому вигляді, ніби натякаючи на «недо ліки».

Advertisements

Зі своїми kривдниками з весілля Настя більше не спілкувалася. Їй не потрібні були такі родичі та друзі, особливо. Дівчина сміливо викреслила їх зі свого життя. Нині Настя щаслива. Їй дуже пощастило і з чоловіком, і зі свекрухою. Спочатку вона навіть не вірила, що все може бути так спокійно і гармонійно в сім’ї. Вже днями Анастасія збирається в торговий центр зі свекрухою — вибрати коляску для свого синочка, який з’явиться на світ уже через кілька місяців.

Advertisements